Ryhmät

 
Muksujudo (4-10 -vuotiaat + aloittelijat)

Judon voi aloittaa hyvissä ajoin ja aivan pienimmät opettelevatkin judoa leikin varjolla oppien samalla käytöstapoja ja toisen kunnioittamisen periaatetta. Muksujudon lähtökohtana on monipuolisen liikunnan tukeminen, judollisien taitojen opetteleminen, kuten kaatumiset, heitot ja hallitsemisen matossa. Samalla lapsi oppii toimimaan pareissa ja ryhmässä sovittujen sääntöjen puitteessa.

JUNIORIT (10-18 -VUOTIAAT)

Judo monipuolisena urheilu- ja liikuntamuotona tarjoaa junioreille hyvät lähtökohdat kaikkeen urheilemiseen, sosiaalisten kykyjen parantamiseen sekä tunteiden käsittelyyn. Normaali harjoitus koostuu lämmittely- ja venyttelyosasta, yleisen liikkuvuuden kehittämisestä ja kaatumisten eli ukemien harjoittelusta, tekniikoiden harjoitteluun, kamppailuharjoituksiin sekä palauttavaan loppuverryttelyyn.

KUNTOJUDO

Kuntojudo on judon harjoittelua omilla ehdoilla, jossa kaikkia yhdistää oman osaamisen kehittäminen ja yhdessä oppiminen. Kuntojudo on monipuolista ja motivoivaa liikuntaa joka tekee ihmeitä aikuisharrastajan fyysiselle kunnolle. Kuntojudossa käy judokoita hyvin erilaisista taustoista; toiset ovat aloittelijoita, toiset vanhoja mestareita jotka ylläpitävät kuntoaan ja taitojaan.